[Αρχική - Πολυτονικό - Πρόσφατα - Ιστολόγιο - Δελτία Ενημέρωσης - Οπτικοακουστικό υλικό - Αγορά]

EAN DEN MPOREITE NA TO DIABASETE SWSTA, DEITE TO EDW:
http://www.antibaro.gr/neodeltio_0608.html

Δελτίο Ενημέρωσης 27 Μαΐου 2008

Χαίρετε,

πριν από δύο ημέρες, στις 25 Μαΐου 2008, το Αντίβαρο συμπλήρωσε 7 ολόκληρα χρόνια ζωής! Το μακρό αυτό διάστημα εναλλακτικής ενημέρωσης μέσω του διαδικτύου κατέκτησε την εμπιστοσύνη πολλών χιλιάδων αναγνωστών που συστηματικά το επιλέγουν. Είναι αλήθεια όμως ότι ο σχεδιασμός των σελίδων όλο αυτό το διάστημα παρέμενε στατικός και αρκετά κουραστικός για τους αναγνώστες. Έτσι ανακοινώνουμε σήμερα τη ριζική ανανέωση της ιστοσελίδας!

Το Νέο Αντίβαρο μπορείτε να το δείτε στη διεύθυνση http://neo.antibaro.gr

Ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά, εκτός του σχεδιασμού, είναι τα εξής

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η λειτουργία του Ιστολογίου

Στα περισσότερα από τα νέα στοιχεία του Αντίβαρου έχει ήδη τοποθετηθεί μία πρώτη ύλη, που ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέρουσα. Το υλικό θα προστίθεται αργά αργά. Η πρώτη σελίδα του www.antibaro.gr παραμένει η παλιά ιστοσελίδα για μικρό ακόμη χρονικό διάστημα. Κυρίως, μέχρι να σταθεροποιηθεί η λειτουργία του Νέου Αντίβαρου, και ειδικότερα ο τρόπος εμφάνισεις των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των άρθρων, ώστε να είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης. Υπάρχουν δηλαδή, αρκετά ακόμη εκκρεμή ζητήματα στα γραφικά, στη μεταφορά του υλικού από τις υπάρχουσες σελίδες κοκ.

Ελπίζουμε με τα νέα αυτά στοιχεία το Αντίβαρο να αποτελέσει καθημερινή πηγή εναλλακτικής ενημέρωσης και δράσης μέσω του διαδικτύου.

Μία ακόμη επισήμανση πριν την παράθεση των νέων άρθρων του Αντίβαρου. Η Επιστολή Δασκάλων προς τον Υπουργό για το μάθημα της "Γλώσσας" δεν έχει ακόμα αποσταλεί. Εάν κάποιος δάσκαλος επιθυμεί να την συνυπογράψει, μπορεί να επικοινωνήσει με τον δάσκαλο Κώστα Σαμοΐλη στη διεύθυνση kosam500@yahoo.gr

 

Νέα άρθρα στο Αντίβαρο

 

Επιλογή από αναρτήσεις στο ιστολόγιο του Αντίβαρου τον τελευταίο μήνα

 

Δοκιμαστικά, μεταφέρουμε τη λίστα των πιο πρόσφατων αναρτήσεων στη Βιβλιοθήκη και στο Παρατηρητήριο

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

Το Νέο Αντίβαρο μπορείτε να το δείτε στη διεύθυνση http://neo.antibaro.gr

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Ανδρέας Σταλίδης.