[Αρχική - Πολυτονικό - Πρόσφατα - Ιστολόγιο - Δελτία Ενημέρωσης - Οπτικοακουστικό υλικό - Αγορά]

EAN DEN MPOREITE NA TO DIABASETE SWSTA, DEITE TO EDW:
http://www.antibaro.gr/neodeltio.html

Αντίβαρο στα δελτία ειδήσεων

Γεγονότα που δε χωρούν στα παράθυρα

Δελτίο Ενημέρωσης 6 Φεβρουαρίου 2008

Χαίρετε,

μετά από περίπου ενάμιση μήνα, στέλνουμε το επόμενο (τακτικό) δελτίο ενημέρωσης του Αντίβαρου.

Η συμμετοχή του Αντίβαρου στο εθνικό πένθος για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο γίνεται με ορισμένα κείμενα που θα δείτε στον κατάλογο πιο κάτω. Αιωνία του η μνήμη.

Σας ενημερώνουμε ότι η συλλογή υπογραφών που διοργάνωσε ο Αντιφωνητής και το Αντίβαρο για το νομοσχέδιο για τα Βακούφια της Θράκης, έληξε μετά από περίπου 40 ημέρες με συνολικό αριθμό 6228 υπογραφών. Μπορείτε να δείτε το δελτίο τύπου που απεστάλη στον τύπο, καθώς και ένα ευχαριστήριο μήνυμα του διευθυντή του Αντιφωνητή κ. Κώστα Καραΐσκου ειδικά προς τους υπογράφοντες μέσω του Αντίβαρου.

Το Αντίβαρο, πιστό στον αγώνα και την εκστρατεία ενημέρωσης που είχε αναλάβει το 2004 εναντίον του Σχεδίου Ανάν, προτρέπει τους αναγνώστες να υπογράψουν δήλωση υποστήριξης στον Τάσσο Παπαδόπουλο, την οποία διοργανώνει το περιοδικό Άρδην και η εφημερίδα Ρήξη. ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ

Στο παρόν δελτίο εγκαινιάζουμε και μία νέα στήλη που τη βλέπετε στα δεξιά, με μία σύντομη λίστα ζητημάτων που δυστυχώς δε βρίσκουν την ανάλογη ανταπόκριση στα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επίσης, συμπεριλαμβάνουμε και ορισμένους συνδέσμους σε άλλες ιστοσελίδες ή στο ιστολόγιο του Αντίβαρου.

 

Νέα άρθρα

 

Ορισμένα ηλεκτρονικά μηνύματα που λάβαμε από την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και μετά, δεν προλάβαμε να τα απαντήσουμε. Αν στείλατε κάτι που αναμένατε να συμπεριεληφθεί στο δελτίο αυτό, παρακαλώ να το ξαναστείλετε.

 

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας στο Αντίβαρο

Ανδρέας Σταλίδης.